DEZVOLTARE

Vă însoțim în prob­leme de tehnolo­gie și, ast­fel, vă accel­erăm pro­ce­sul de dez­voltare::

1 Suport tehno­log­ic

Cer­ințele pieței pen­tru pro­duse­le noi impun cicluri de dez­voltare tot mai scurte și ridică stan­darde foarte înalte de cal­i­tate și cos­turi. Acest lucru deter­mină com­pani­ile să îmbunătățească con­tin­uu pro­ce­sul de dez­voltare a pro­duselor. În pro­ce­sul de creare a pro­duselor există multe opor­tu­nități de îmbunătățire, care derivă dintr‑o mai strân­să colab­o­rare inter­dis­ci­pli­nară și dintr‑o cunoaștere pro­fundă a tehnologi­ilor de fab­ri­cație: un pro­dus va funcționa bine, va fi fab­ri­ca­bil eco­nom­ic și sig­ur din punct de vedere al pro­ce­su­lui, dacă se reușește opti­mizarea tehnologi­ilor nece­sare în con­cor­danță cu cer­ințele impuse.

Sun­tem bucuroși să vă spri­jin­im în toate prob­lemele tehno­log­ice legate de ștanțare și proiectarea sculelor. Scop­ul nos­tru este, de aseme­nea, să vă con­sultăm în mod neu­tru și inde­pen­dent de furni­zori, fără a pierde din vedere nicio­dată obiec­tivul de bază.

2 Autom­a­ti­zare CAD

După cum am mențion­at deja mai sus, timpii de dez­voltare pen­tru sis­teme și com­po­nente au cres­cut sem­ni­fica­tiv în tre­cut. Nu în ultim­ul rând, cer­ințele cres­cute privind desenul și cal­i­tatea datelor con­duc, de aseme­nea, la creșterea cos­turilor de dez­voltare. Rezul­tat­ul este ratarea termenelor de livrare și pierderi de cal­i­tate. Soluția: autom­a­ti­zarea CAD. O gamă de instru­mente încer­cate și tes­tate de pe piață facilitează reduc­erea timpi­lor de dez­voltare în funcție de fac­tori și includ­erea cal­ității dez­voltării într-un stan­dard. Acest lucru duce la rezul­tate pre­cum timpi de dez­voltare mai scur­ti, sta­bilirea de stan­darde (la nivelul întregii echipe de dez­voltare) și capac­i­tatea de a plan­i­fi­ca pro­ce­se­le de dez­voltare.

Aștep­tăm cu nerăb­dare să vă însoțim pe dru­mul către aces­te real­izări.

3 Proiectare scule

La baza fiecărui pro­dus stă o sculă. Con­ceputul sculei con­tribuie deci­siv la cal­i­tatea pie­sei și la asig­u­rarea pro­ce­su­lui de pro­ducție. De aceea este impor­tant să ben­e­fi­ciem de cea mai bună exper­tiză în proiectarea și con­strucția sculelor. Cu expe­riența noas­tră vastă, aducem stan­darde în pro­ce­sul dvs. de proiectare și vă susținem pe toată dura­ta fazei de proiectare a sculelor. În BANAT.ENG veți găsi un parten­er de încredere pen­tru ges­tionarea lim­itărilor de capac­i­tate și un parten­er de antre­na­ment pen­tru echipa dum­neav­oas­tră.

BANAT ENGineers S.R.L.

Str. Cloș­ca, Nr. 11, Ap. 4

310017 Arad, Româ­nia

Nr.tel : +40 (0) 762 631 856 

E‑Mail: info@banateng.eu

BANAT.ENG GmbH

Licht­en­bergstraße 80
79114 Freiburg