PRODUCȚIE

Vă spri­jin­im în selectarea furni­zo­rilor dum­neav­oas­tră în toată Europa.

1 Creșterea pro­duc­tiv­ității

Per­for­manța unui sis­tem, disponi­bil­i­tatea aces­tu­ia și cal­i­tatea pieselor influ­ențează în mod direct pro­duc­tiv­i­tatea gen­er­ală. Acești fac­tori se reflec­tă în OEE (Efi­ciența Gen­er­ală a Echipa­men­tu­lui) ca fiind cea mai impor­tan­tă măsură pen­tru eval­u­area pro­duc­tiv­ității. Pen­tru a crește pro­duc­tiv­i­tatea, este cru­cial să elim­inăm risi­pa din pro­ces. Risi­pa înseam­nă în spe­cial: neu­ti­lizarea per­for­manței maxime a sis­temu­lui, opriri inutile datorate pro­ce­selor de pregătire pre­lun­gite, defecte neplan­i­fi­cate ale sis­temu­lui și fluc­tu­ații de cal­i­tate cauzate de pro­cese nesig­ure.

În colab­o­rare cu dum­neav­oas­tră, ne dorim să ne con­cen­trăm asupra celor mai efi­ciente puncte de acți­une. S‑au doved­it a fi efi­ciente sesiu­nile de instru­ire și coach­ing per­son­al­izat. Metodele uti­lizate, cum ar fi anal­iza flux­u­lui de val­oare, SMED, TPM și SFM, vor fi adap­tate în funcție de cer­ințele dum­neav­oas­tră. Vrem să ghidăm echipa dum­neav­oas­tră către o nouă modal­i­tate de gândire, cu obiec­tivul clar de a con­tin­ua să creștem val­oarea adău­gată și de a elim­i­na risi­pa. Cu SFM ca bază pen­tru trans­parență și un com­por­ta­ment de con­duc­ere deschis, ofer­im plat­for­ma pen­tru îmbunătățiri dura­bile.

2 Relo­carea pro­ducției

Relo­carea pro­ducției implică întot­deau­na efor­turi și riscuri con­sid­er­abile. De reg­ulă, se ape­lează la aces­ta doar atun­ci când nu există alter­na­tive via­bile, indifer­ent dacă se trans­feră pro­ducția în țară sau în străină­tate. Este esențial să existe sufi­cient timp disponi­bil pen­tru a pregăti în mod core­spun­ză­tor trans­fer­ul. Situ­ați­ile impre­viz­ibile, cum ar fi insol­vența furni­zoru­lui, între­ru­perea activ­ităților de pro­ducție sau diver­gențele de negociere irec­on­cil­i­a­bile, fac difi­cilă pregătirea adec­vată. În ast­fel de cazuri, relo­car­ile sunt aso­ci­ate cu chel­tu­ieli foarte mari de timp și finan­cia­re.. Cu toate aces­tea, obiec­tivul prin­ci­pal nu tre­buie pier­dut din vedere: asig­u­rarea furnizării sufi­ciente a comen­zilor către clienți, în cal­i­tatea solic­i­tată.

Sună provo­ca­tor la pri­ma vedere, dar cu BANAT.ENG veți găsi un parten­er care nu se fer­este de provocări și care a sta­bilit metode prac­tice. Vă pregă­tim adec­vat pen­tru ast­fel de situ­ații. Prin furnizarea de suport tehno­log­ic supli­men­tar în faza de pornire (de exem­plu, pen­tru prob­lemele legate de scule, aba­teri de cal­i­tate), sta­bil­im fun­da­men­tul corect pen­tru un pro­ces de suc­ces. Abor­dăm totul cu struc­tură, atenție la detalii și trans­parență și rămânem ală­turi de dum­neav­oas­tră pe întrea­ga durată a trans­fer­u­lui. Împre­ună, vom depăși această provo­care.

3 Coop­er­are
În cadrul con­sul­tanței noas­tre tehno­log­ice, am fost ade­sea abor­dati în legă­tură cu echipa­mente (piese ștanțate, scule, prese, echipa­mente de pre­sare). Am real­izat ast­fel cât de impor­tant este să ofer­im o gamă com­pletă de ser­vicii. Prin urmare, ne-am decis să colaborăm cu parteneri pen­tru a oferi con­sul­tanță com­pre­hen­sivă. Mai multe detalii despre întrea­ga rețea BANAT.ENG le găsiți aici. (Link către rețea)

BANAT ENGineers S.R.L.

Str. Cloș­ca, Nr. 11, Ap. 4

310017 Arad, Româ­nia

Nr.tel : +40 (0) 762 631 856 

E‑Mail: info@banateng.eu

BANAT.ENG GmbH

Licht­en­bergstraße 80
79114 Freiburg